Κίνα Στροβιλο στροβιλοσυμπιεστής κατασκευαστής

ηλεκτρονικός Wastegate ενεργοποιητής 1KD 17201-0L040 CT16V για τη Toyota Landcruiser δ-4D

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Tonglint
Πιστοποίηση: TS16494 / SGS
Αριθμό μοντέλου: CT16
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 20 τεμάχια
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Στο ουδέτερο/εμπορικό σήμα Tonglint
Χρόνος παράδοσης: 3-30 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 PC/ΜΉΝΑΣ

Λεπτομερής ενημέρωση

Των βασικών εμπορευμάτων: Ενεργοποιητής/Wastegate μοντέλο: CT16
OE αριθμός μερών.: 17201-0L040 εφαρμογή: Toyota Landcruiser δ-4D

Περιγραφή προϊόντων

Ηλεκτρονικός Wastegate ενεργοποιητής ακρίβειας 17201-0L040 CT16V κατάλληλος για τη Toyota Landcruiser δ-4D

 

Προδιαγραφές:

 

Στροβιλο πρότυπο

CT

OE αριθμός μερών

ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ

Τακτοποίηση για τούρμπο

17201-OL040 17201-0L040

COem αριθ.

17201-30160/17201-30100/17201-30101

Εφαρμογή

Toyota Landcruiser D4D/1KD-FTV

Υλικό

Αλουμίνιο

OE υπηρεσία

Ναι

 

ηλεκτρονικός Wastegate ενεργοποιητής 1KD 17201-0L040 CT16V για τη Toyota Landcruiser δ-4D

 

Περιγραφή:

 

Ο ενεργοποιητής στροβιλοσυμπιεστών πρόκειται να περιορίσει τη supercharging πίεση του στροβιλοσυμπιεστή και να αποτρέψει τη ζημία των μερών μηχανών που προκαλούνται από την ακραία υψηλή πίεση κολπίσκων και την πίεση καύσης. Ο ενεργοποιητής συνδέεται με το κοχύλι στροβίλων με μια ράβδο και πιέζεται από την άνοιξη διαφραγμάτων στον περίβολο. Η supercharging πίεση στο σωλήνα κολπίσκων ενεργεί στην άνοιξη διαφραγμάτων. Όταν η supercharging πίεση φθάνει στο μέγιστο άκρο, θα ωθήσει την άνοιξη διαφραγμάτων και τον ανοικτό ενεργοποιητή στη συνέχεια, ο οποίος κάνει μέρος του αερίου εξάτμισης να μην περάσει από το στροφείο στροβίλων και περιορίζει περαιτέρω την περιστρεφόμενη ταχύτητα του άξονα στροβιλοσυμπιεστών και της supercharging πίεσης. 

 

Το Tonglint μπορεί να παρέχει ποικίλα προϊόντα ενεργοποιητών και είναι σε θέση να δημιουργήσει και διαδικασία σύμφωνα με το δείγμα και το σχέδιο του πελάτη. 

 

Οι πελάτες που απαιτούν τον ενεργοποιητή είναι ενδεδειγμένοι να προσφέρουν το πρότυπο και τη συνέλευση αριθ. των προϊόντων, ή να παρέχουν το σχέδιο ή το δείγμα.

 

Σχεδιάγραμμα Tonglint

 

Το Tonglint είναι ένας από μεγαλύτερο το manufactory που συμμετέχεται στην προσφορά των στροβιλοσυμπιεστών και των σχετικών στροβιλο ανταλλακτικών και για aftermarket και για το cOem στην Κίνα. Το εργοστάσιο καλύπτει μια περιοχή σε 15.000 τετραγωνικά μέτρα, με περίπου 200 emplyees, 10 τμήματα και πάνω από 150 εξοπλισμούς. Το Tonglint έχει πιστοποιηθεί από ISO9001: ποιοτικό σύστημα του 2000 και ISO/TS16949 επίσης.

 

Το Tonglint μπορεί να παρέχει στους πελάτες τις εκατοντάδες των προτύπων των στροβιλο ανταλλακτικών και των ολοκληρωμένων στροβιλοσυμπιεστών, και να κρατήσει να αναπτύξει τα νέα μοντέλα συνεχώς. Το Tonglint μπορεί επίσης να προσαρμόσει τα στροβιλο προϊόντα ανά απαιτήσεις, τα δείγματα και τυπωμένες ύλες των πελατών τις ειδικές. 

 

Με βάση τους πλουσίους παράγοντας την εμπειρία και αναπτυσσόμενος την ικανότητα των επαγγελματικών manufactories μας, Tonglint προσφέρει τα προϊόντα με την αξιόπιστη ποιότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές και τις καλές υπηρεσίες στους πελάτες όλοι πέρα από τον κόσμο.

 

Γιατί Tonglint;

 

1. Πλήρης αλυσίδα βιομηχανίας
Το Tonglint έχει την αλυσίδα βιομηχανίας πυρήνων του για το στροβιλοσυμπιεστή και τα στροβιλο ανταλλακτικά.

2. Ποικιλία των προϊόντων
Το Tonglint έχει την ικανότητα να επεξεργαστεί πάνω από 500.000 είδη στροβιλο προϊόντων το χρόνο. Τα κύρια προϊόντα μπορούν να καλύψουν τους δημοφιλέστερους τύπους και τις εφαρμογές των αυτοκινήτων, των φορτηγών, των λεωφορείων, των σκαφών και των μηχανημάτων κατασκευής.

 

3. Πλούσια εμπειρία
Το Tonglint έχει περισσότερο από την εμπειρία 15 ετών να αναπτυχθεί και κατασκευής στις εκατοντάδες των προτύπων των προϊόντων και για aftermarket και για το cOem. 

4. Αξιόπιστη ποιότητα
Η ποιότητα των προϊόντων εξαρτάται από την καταλληλότητα του υλικού, ωριμότητα της τεχνολογίας, που λειτουργεί την εμπειρία των εργαζομένων, τον όρο εξοπλισμού, τη διοικητική δυνατότητα και την ποιοτική συνείδηση. Τα εργαστήρια Tonglint επεξεργάζονται πάντα τα στροβιλο προϊόντα με υψηλό - ποιοτικό υλικό και ακολουθούν αυστηρά τις αρχικές τυπωμένες ύλες. 

5. Ανταγωνιστική τιμή

Δεδομένου ότι Tonglint έχει την αλυσίδα βιομηχανίας στροβιλο προϊόντων του, το κόστος όλων των στροβιλο ανταλλακτικών μπορεί να ελεγχθεί από μας, για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των πελατών.

 

6. Μιας στάσης υπηρεσία
Το Tonglint έχει το τμήμα εξωτερικού εμπορίου του, συμπεριλαμβανομένων έξι επαγγελματικών πωλήσεων. Όλο το προσωπικό είχε μια εσωτερική κατάρτιση εστιάζοντας στην ανάπτυξη προσωπικού και τον προγραμματισμό σταδιοδρομίας, όταν γίνεται μέλος Tonglint. Οι πωλήσεις Tonglint μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τις περιεκτικότερες, οικονομικές και κατάλληλες λύσεις, για να ικανοποιήσουν τις πραγματικές απαιτήσεις τους να αγοράσουν κατ' ανώτατο όριο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Το προσωπικό Tonglint θα κάνει το καλύτερό μας για να εκπληρώσει τις προσδοκίες σας!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά