Κίνα Στροβιλο στροβιλοσυμπιεστής κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Richard Gan

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-510 81819679

Free call
Tonglint Turbo Technologies Co., Ltd.

Αξιόπιστος προμηθευτής ανταλλακτικών στροβιλοσυμπιεστή και turbo

  • Tonglint Turbo Technologies Co., Ltd.
  • Tonglint Turbo Technologies Co., Ltd.
  • Tonglint Turbo Technologies Co., Ltd.
  • Tonglint Turbo Technologies Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: TONGLINT Αριθμός Υπαλλήλων: 51~200
Ετήσιες πωλήσεις: >1000000 Ιδρύθηκε Έτος: 1999
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

TONGLINT έχει συμμετεχθεί στην παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων στροβιλοσυμπιεστών από το 1999. Το εργοστάσιο βρίσκεται στην οικονομικά αναπτυγμένη πόλη Wuxi, κοντά στη Σαγκάη, η οποία είναι διάσημη βιομηχανική πόλη βάσεων και τουριστών κατασκευής στη ανατολικά Κίνα.

Δεδομένου ότι καλά-ξέρτε το εμπορικό σήμα, τους στροβιλοσυμπιεστές κατασκευών TONGLINT και προμηθειών και τα διάφορα ανταλλακτικά στροβιλοσυμπιεστών για τη διεθνή αυτοκίνητη αγορά εξαρτημάτων.

TONGLINT το στροβιλο σύστημα ανεφοδιασμού προϊόντων αποτελείται από μια σειρά επαγγελματικών εργοστασίων, συμπεριλαμβανομένου του εργοστασίου φορμών, πετώντας εργοστασίου, εργοστασίου ροδών συμπιεστών, εργοστασίου ροδών στροβίλων, εργοστασίου ρουλεμάν ώθησης, εργοστασίου περιλαίμιων ώθησης, εργοστασίου ρουλεμάν περιοδικών, εργοστασίου δαχτυλιδιών εμβόλων, εργοστασίου κατοικίας ρουλεμάν, εργοστασίου κατοικίας στροβίλων, εργοστασίου κατοικίας συμπιεστών, εργοστασίου ενεργοποιητών, ηλεκτρομαγνητικού εργοστασίου ενεργοποιητών, πλήρους στροβιλοσυμπιεστή & εργοστασίου CHRA, κ.λπ.

Ο πλήρης στροβιλοσυμπιεστής & το εργοστάσιο CHRA (Co., ΕΠΕ τεχνολογιών Tonglint στροβιλο), το εργοστάσιο ρουλεμάν ώθησης (Co., ΕΠΕ μεταλλουργίας ακρίβειας JiaLiXin) και το εργοστάσιο φορμών (Wuxi ανήλθε τη λειαντική Co., το ΕΠΕ) είναι συμβεβλημένος με TONGLINT Company. Το εργοστάσιο καλύπτει 12.000 τετραγωνικά μέτρα και είναι κύριο 130 υπαλλήλων. Τα άλλα εργοστάσια είτε επενδύονται κοντά είτε συνεργάζονται με TONGLINT. Το διεθνές μάρκετινγκ και η υπηρεσία μεταπώλησης είναι στη δαπάνη της Co. βιομηχανιών Tonglint, ΕΠΕ.

TONGLINT παρέχει στους πελάτες τις εκατοντάδες των τύπων διεθνών απευθυνόμενων στην αγορά στροβιλοσυμπιεστών και ανταλλακτικών, συμπεριλαμβανομένων των τυποποιημένων μερών και των μεταβλητών μερών. TONGLINT μπορεί να αναπτύξει ποικίλους στροβιλο μέρη και πλήρεις στροβιλοσυμπιεστές σύμφωνα με τα δείγματα ή τα σχέδια των πελατών, και να προσφέρει επίσης τις νομικές υπηρεσίες συνήθειας OE.

Με τις δεκαετίες ανάπτυξης των ετών, TONGLINT έχει κερδίσει μια ομάδα πελατών από τον παγκόσμιο στροβιλοσυμπιεστή και την αγορά εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευαστών, τα επισκευάζοντας εργοστάσια, καταστήματα επισκευής, χονδρέμποροι και ούτω καθεξής. Οι πελάτες κυμαίνονται από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Περού, την Αργεντινή, το Μεξικό, την Κολομβία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Τουρκία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Δημοκρατία της Τσεχίας, τη Νότια Αφρική, την Αίγυπτο, τη Σρι Λάνκα, την Αιθιοπία, την Ινδία, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, τις Φιλιππίνες και άλλες χώρες και περιοχές.

TONGLINT πάντα εμμένει στην επιχειρησιακή έννοιά του: Διαχείριση ακεραιότητας, ποιότητα πρώτα, επαγγελματικές υπηρεσίες, και Win-win συνεργασία, για να επιτύχουν την κοινές πρόοδο και την ανάπτυξη με τους πελάτες του.

 


Τα πλεονεκτήματά μας

1. Ανεφοδιασμός διάφορου των στροβιλο εξαρτημάτων και των μερών υπηρεσιών

TONGLINT έχει παραγάγει τα ρουλεμάν ώθησης από το 1999, και τους πλήρεις στροβιλοσυμπιεστές συγκέντρωσης από το 2007. Είναι εξειδικευμένο στην προσφορά στην ποιότητα των στροβιλο κύριων συστατικών και των μερών υπηρεσιών. Το Tonglint μπορεί να παρέχει τα διάφορα είδη τυποποιημένων μερών, και να προσαρμόσει επίσης τα μεταβλητά μέρη για τους πελάτες.

2. Ισχυρή ικανότητα της ανάπτυξης προϊόντος

Για να αναπτύξει ένα νέο τούρμπο σύμφωνα με τα πρότυπα OE, το πρώτο και σημαντικότερο βήμα ανοίγει μια ποιότητα και μια ανθεκτική φόρμα σχεδίασης. TONLING το εργοστάσιο φορμών ιδρύθηκε το 2005. Έχει αναπτύξει ποικίλες φόρμες της κατοικίας στροβίλων, της κατοικίας συμπιεστών και της κατοικίας ρουλεμάν για τους εσωτερικούς κατασκευαστές στροβιλοσυμπιεστών. TONGLINT έχει μια ισχυρότερη ικανότητα ανάπτυξης, και τα προϊόντα του έχουν την πιό αξιόπιστη ποιότητα.

3. Άφθονη ποικιλία των προϊόντων

TONGLINT έχει το επαγγελματικότερο εργοστάσιο ρουλεμάν ώθησης στροβιλοσυμπιεστών, με το υψηλότερο μερίδιο αγοράς στο σπίτι. TONGLINT το εργοστάσιο φορμών έχει αναπτύξει πολλές σχεδιάσεις για τα εργοστάσια στροβιλοσυμπιεστών κατά τη διάρκεια αυτών των 10 ετών. TONGLINT ο στροβιλοσυμπιεστής & το εργοστάσιο CHRA μπορούν να παρέχουν τα πρότυπα πλειοψηφίας των στροβιλοσυμπιεστών που έχει αναπτυχθεί στην Κίνα, η οποία διευκολύνει τους πελάτες να ερευνήσουν και να αγοράσουν.

4. Πλούσια εμπειρία

TONGLINT έχει την εμπειρία 20 ετών στην κατασκευή ρουλεμάν ώθησης και άλλα στροβιλο ανταλλακτικά παράγοντας από κοινού, την εμπειρία 12 ετών στην παραγωγή φορμών στροβιλοσυμπιεστών, την εμπειρία 11 ετών στην πλήρη συγκέντρωση τούρμπο & CHRA και πάνω από την εμπειρία 10 ετών στο διεθνές μάρκετινγκ και την υπηρεσία. Με τέτοια πλούσια και επιτυχή εμπειρία, TONGLINT μπορεί να προσφέρει την περισσότερα επαγγελματικά υπηρεσία και προϊόντα στους πελάτες.
5. Αξιόπιστη ποιότητα

Η ποιότητα είναι η ζωή μιας επιχείρησης. TONGLINT δίνει τόσο πολλή προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων όπως οι πελάτες. Δεσμεύει το κανένα εξαπατά, καμία δεύτερη ποιότητα και κανένα κατώτερο υλικό! Οι σταθεροί και συνεχώς αυξανόμενοι αριθμοί πελατών στην παγκόσμια αγορά είναι η καλύτερη απόδειξη της ποιότητας και της φήμης TONGLINT.

6. Διαχείριση ακεραιότητας

TONGLINT οι επιχειρησιακές δραστηριότητες έχουν εμμείνει με συνέπεια στη συμμόρφωση κανόνα, νομιμότητα, τιμιότητα, εμπιστοσύνη. TONGLINT είναι αρμόδιο για τα προϊόντα του και θα διατηρήσει τα συμφέροντα των πελατών για τη σημαντικότερη θέση. TONGLINT είναι ο καλύτερος συνεργάτης για τους πελάτες που εμπιστεύονται και το μακροπρόθεσμο συνεργάζεται με.


Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με τις πωλήσεις Tonglint. Είμαστε δεσμευμένοι στην παράδοση των καλύτερων προϊόντων και της unsurpassed υπηρεσίας σε σας.

Ιστορία

Κίνα Tonglint Turbo Technologies Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Το 1999, το πρώτο εργοστάσιο ρουλεμάν ώθησής μας (Co., ΕΠΕ μηχανημάτων ακρίβειας Wuxi JiaLiXin) ιδρύθηκε. Το JiaLiXin συμμετέχει στα στροβιλο ρουλεμάν ώθησης επεξεργασίας και τα μέρη ακρίβειας του υλικού μεταλλουργίας σκονών. Παίζει πάντα το ηγετικό ρόλο στην Κίνα από το 1999 μέχρι τώρα. Με την περιεκτικότερη σειρά και το υψηλότερο μερίδιο αγοράς του ρουλεμάν ώθησης στο σπίτι, έχουμε τις επιχειρησιακές σχέσεις με σχεδόν όλους τις εσωτερικούς επιχειρήσεις στροβιλοσυμπιεστών και τους εξαγωγείς στροβιλοσυμπιεστών. 


Το 2007, για να εξαγάγει όλα τα είδη στροβιλο προϊόντων σε όλο τον κόσμο και να εξυπηρετήσει τους σφαιρικούς πελάτες πολύ καλύτερα, η Co. βιομηχανιών Tonglint, ΕΠΕ ιδρύθηκε. Ο κύριος Richard Gan έχει επενδύσει επίσης σε διάφορα factoies που επεξεργάστηκαν τα προϊόντα της μεγάλης ποιότητας. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, Tonglint έχει συσσωρεύσει ήδη πολλή εμπειρία στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις, και γίνεται ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές και τους εξαγωγείς των προϊόντων στροβιλοσυμπιεστών στην Κίνα.


Το 2009, αρχίσαμε να αφιερωνόμαστε στην ανάπτυξη των στροβιλοσυμπιεστών. Κατόπιν Tonglint επένδυσε τα χρήματα ανερχόμενη στη Wuxi λειαντική Co., ΕΠΕ, και πήρε το απόθεμα 49%. Συμμετέχει κυρίως στην ανάπτυξη των σχεδιάσεων της κατοικίας ρουλεμάν, της κατοικίας στροβίλων, της κατοικίας συμπιεστών και άλλων ρίψεων.


Το 2013, η στροβιλο Co. τεχνολογιών Tonglint, ΕΠΕ ιδρύθηκε. Λόγω της γρήγορων ανάπτυξης και της αύξησης της ανάγκης αγοράς, Tonglint επένδυσε πολλά κεφάλαια για να αναπτύξει διάφορα νέα εργαστήρια για τα ανταλλακτικά. Για να καταστήσουν τη αλυσίδα εφοδιασμού πλήρη, τα εργοστάσια, που ήταν στο outskirt της πόλης στο παρελθόν, έχουν κινηθεί μαζί στην περιοχή εργοστασίων μας. Και οι νέες γραμμές συνελεύσεων για τους στροβιλοσυμπιεστές και τις κασέτες έχουν μια ετήσια παραγωγή σε 30000 PC.


Με βάση τους πλουσίους παράγοντας την εμπειρία και αναπτυσσόμενος την ικανότητα των επαγγελματικών manufactories μας κατά τη διάρκεια αυτών των 20 ετών, Tonglint μπορεί να προσφέρει τα στροβιλο προϊόντα με την αξιόπιστη ποιότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές και τις καλές υπηρεσίες στους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Υπηρεσία

Μιας στάσης υπηρεσία Tonglint

- Υπηρεσία πριν από την πώληση -- Εσωτερική κατάρτιση επιχείρησης για το προσωπικό
Προσεκτική προσαρμογή: Το προσωπικό Tonglint θα έχει μια εσωτερική κατάρτιση εστιάζοντας στην ανάπτυξη προσωπικού και τον προγραμματισμό σταδιοδρομίας, όταν γινόμαστε μέλος Tonglint. Οι πωλήσεις Tonglint μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τις περιεκτικότερες, οικονομικές και κατάλληλες λύσεις, για να ικανοποιήσουν τις πραγματικές απαιτήσεις τους το περισσότερο. 


- Υπηρεσία στην πώληση -- Επικοινωνία με τους πελάτες
Καλή προετοιμασία: Οι πωλήσεις Tonglint θα διοργανώσουν μια βαθιά συζήτηση με τους πελάτες, για το servey αγοράς, την προδιαγραφή προϊόντων και την τεχνική γνωμοδότηση. Κατόπιν μπορούμε να μάθουμε περισσότερους ο ένας για τον άλλον, και να καταλάβουμε πλήρως το αίτημα των πελατών.


- Υπηρεσία μετά από την πώληση -- Επιθεώρηση & συντήρηση
Ο στόχος της υπηρεσίας μεταπώλησής μας: Για να κάνει το καλύτερό μας για να ικανοποιήσει την απαίτηση των πελατών.
Ο στόχος της υπηρεσίας μεταπώλησής μας: Πελάτης πρώτα, υπηρεσία κυρίαρχη
 


Το Tonglint θα σεβαστεί πάντα τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, και θα αφιερωθεί στην παροχή των πελατών τα προϊόντα της αξιόπιστης ποιότητας, των ανταγωνιστικών τιμών και της καλής υπηρεσίας.

Η ομάδα μας

Το Tonglint έχει τις επαγγελματικές πωλήσεις και την τεχνική ομάδα του, και μπορεί να παρέχει στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα, την καλή τεχνική υποστήριξη και την υγιή υπηρεσία μεταπωλήσεων.

Κίνα Tonglint Turbo Technologies Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Δομή επιχείρησης

Όνομα Επιχειρηματική φύση Ευθύνη Αριθ. του υπαλλήλου Σχέση Πιστοποιήσεις
Co. μηχανημάτων ακρίβειας Jialixin Wuxi, ΕΠΕ. Κατασκευαστής Ρουλεμάν ώθησης και άλλα ανταλλακτικά 80 Οικογενειακή εταιρία Tonglint ISO9001: 2000
ISO/TS16949
Co. βιομηχανιών Tonglint, ΕΠΕ. Εμπόριο Αναπτύξτε και εξυπηρετήστε την παγκόσμια αγορά 10 Απόθεμα Tonglint 100% --
Το Wuxi ανήλθε τη λειαντική Co., ΕΠΕ. Κατασκευαστής Αναπτύξτε τη φόρμα της κατοικίας ρουλεμάν, της κατοικίας στροβίλων, της κατοικίας συμπιεστών, κ.λπ. 20 Απόθεμα Tonglint 49% --
Στροβιλο Co. τεχνολογιών Tonglint, ΕΠΕ.  Κατασκευαστής Στροβιλοσυμπιεστής και κασέτα 20 Απόθεμα Tonglint 100% --
  • Johnson

  • Adrianary Κ. Garcia

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας